Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, July 3, 2008

ANWAR IBRAHIM RAJA LAWAK, RAJA DANGDUT & RAJA TEMBERANG?..











































































Salam saudara pembaca,

Dato' Seri Anwar Ibrahim bukan nama yang asing di negara kita. Beliau adalah mantan Menteri Pertanian, Menteri Pelajaran, Menteri Kewangan dan Timbalan Perdana Menteri Malaysia. Di sini zelmey ingin mengajak pembaca berfikir sejenak dan juga mengkaji serta menilai siapa Anwar Ibrahim yang sebenarnya?..

Apakah kejayaan & jasa beliau yang boleh kita banggakan selain dari bahasa yang berbelit-belit yang tak pernah kita guna pakai dalam kehidupan seharian?

Anwar hanya popular kerana tuduhan kes liwatnya pada tahun 1998 & 2008 (tarikh keramat!) yang amat memalukan rakyat negara Malaysia?






Reactions:

2 comments:

zailan said...

Sebenarnya isu anuwar ni tak perlu di besar2kan,, dah mamang tabiatnya begitu sejak azali lagi

Didie said...

mmg xde pun pencapaian die yg boleh dibanggakan..
PKR dgn BN ni sama je masalah nye..
Pemimpin nya rmai yg gila kuasa dan gila duit..
Dah nma pn PKR Keadilan tu pecahan dari Umno jugak..
Pernah berbual dgn kwan ak yang kt org UMNO mereka2 brmcm cerita buruk kan PKR..
katanya gambar skandal Azmin tu pun adalah palsu die dapat info dari kawan dia adik ipar Azmin (adik Shamsidar) ..
masalah nya kawan die yg adik ipar Azmin tu pun ada ramai perempuan simpanan..
hidup mewah walaupun bila ak google mengenai fmly mereka asalnya dari golongan biasa shj..
perempuan simpanan die tu pun aku kenal dan memang hdup mewah..