Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, March 27, 2013

K Rajagobal Letak Jawatan

K Rajagobal Letak Jawatan


Wahai Rajagobal, kami rakyat Malaysia dan Penyokong Skuad Harimau Malaysia juga dah siap buat Eksperimen terhadap kamu.  Oleh ini, kami menggesa Datuk K Rajagobal letak jawatan sebagai Jurulatih (Juruletih).  

Tiada lagi asalan yang lu boleh berikan dan FAM harus cari pengganti dengan kadar segera !


"BAPAK SAYA BILANG HARI NI HARI BODOH SAYA CIK!"

Cuba korang bayangkan, malam tadi gua tengok bola Malaysia vs Palestin Live di restoran mamak di Bukit Antarabangsa, hampir semua penonton asik gelak ketawa kuat-kuat bila passing buruk, keeper baru masuk dah bolos hasil daripada Free kick.  Aku dah rasa macam bukan tengok bola ... orang asik ketawa melihat kebodohan permainan Malaysia dan bila muka si Gobal tua ni terpampang di skrin besow je orang pun tunjuk muka dia dan ketawa berdekah-dekah.  Dah macam tengok cerita LABU LABI dah orang ketawa.  Gobal Gobal .... bila la kau nak sedar diri, yang kau tu dah tak mampu nak bimbing skuad Harimau Malaya. Lu kasi bikin skuad baru lah .... Kura-kura Malaya ke, Kumbang Terbang Malaya ke .... Hahahaa

Tolong jangan kata kami para penyokong menghina kamu wahai Gobal dan para pemain semua, tetrapi sebaliknya cara pengendalian dan corak permainan korang sendiri yang telah menghina diri korang sendiri lah! ..... Wei ... orang dah meluat la tengok lu orang .... Main tak konsisten, kejap ok kejap huru hara, kejap caca marba, kejap macam pokemon.  Sudah-sudah la .... jangan temberang kami lagi ..




Main dengan baik otak lu lah! .. passing dan penyudah pun macam budak bawah 17 tahun main lu bilang baik ..... ini semua alasan dan kata-kata yang membohongi peminat.  Dei pigi da ...

Korang setuju tak dengan aku?


   Artikel berkaitan K Rajagobal:

Reactions:

0 comments: