Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, July 7, 2012

Uncleseekers, Dadah dan dot dot dot

Uncleseekers, Dadah dan dot dot dot

Gudang Garam

Rokok gudang garam 16 inilah rokok yang dihisap oleh uncleseekers. Sehari minimum 2 kotak. Bila stok habis dia call aku minta kirim kalau aku balik Janda Baik.

Benarkah pil asprin atau apa-apa pil untuk menahan migraine salah satu jenis dadah?

Berkenaan kes Uncleseekers yang dikatakan mengambil dadah jenis morphin. Ni ha jawapan aku .... Muahahahhahaha .... Ini cerita kelakar ... Tungguuu ....

Kalau depa nak main pun habih kuat ... Penjara 2 tahun atau denda 5,000 hengget ... Tapi apa guna ada lawyer uncleseekers, lawyer Tuhan & Hakim Tuhan .... Lu olang tunggu saja lah ...

Kepada encik polis, buat kerje bebaik taw ... jangan nakal-nakal nanti berdosa besar boleh masuk api neraka ..... Gua percaya mesti lu olang kerja baik-baik kan ... sebab polis kan baik .... betul, amanah dan tak main tipu-tipu ... :)

Reactions:

5 comments:

C++ said...

Bhai Zelmey....

Hahaha.... betui tue... polis semua baik kan... hehehe... jadi polis kena amanah... hahaha.... tabley sabo orang... tabley jadi pak turut..... kena pakai otak sendiri gak.... hahaha

Rakyat Yg Memerhati said...

silap lah kalu nak maen kotor. skrg rakyat perhatikan je tindak tanduk yg memegang kuasa ni. adakah peranan dijalankan dgn penuh tanggungjawab dan amanah atau menimbulkan persepsi penuh kemusykilan dan kesyialan. Mari kita saksikan.

Fairus Alias said...

Assalamualaikum...

hayaaattt...wa caya la..

tapi kepada mereka2 yg ada kuasa ingatlah "AKU JANJI" kalian semua demi keamanan negara Malaysia yg tercinta...Jangan sekali-kali menambah kecacatan dan kepincangan rang undang2 negara.... Berkhidmatlah untuk Ugama,Negara dan Bangsa...Sekiranya Pincang undang2 Dunia maka jangan kita Lupa ada lagi satu undang2 Alam yg kita tidak nampak...itu jadi kalu sakit ooo....!!

Anonymous said...

keputusan ujian sample air kencing pakcik cari hantu ni diperolehi dari makmal hospital(yg telah disahkan).. para teknologist kat lab tu tak taw pun saper2 individu yg punyer air kencing berhantu tu. kihkihkih..

Fairus Alias said...

sekiranya semua manusia dewasa yg akhil baliq pergi membuat ujian air kencing mereka ke hospital selepas memakan peracetamol atau ponstant setiap individu air kencing mereka akan ada percentage kandungan dadah ... persoalannya adakah mereka juga bole dicharge sebagai "Penagih Dadah" tak kirala siapa teknologist yg menguji air kencing tu...memang ramai orang bodoh tetapi ramai juga orang pandai yg boleh menilai...Pakcik cari hantu ni mmg penulis yg tajam dengan ayat2nya yg membolehkan sesorang sakit jantung tetapi ini "pakcik cari hantu" bukan kaki peet la... dia punya kebersihan diri dan persekitaran ... lu sendir pun kalahla...wa cakap lu...!wa berani ke depan la...!!!