Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, July 25, 2012

Panas ! Uncleseekers vs Dot Dot Dot ...

Panas ! Uncleseekers vs Dot Dot Dot ...

Ramai kawan-kawan selalu dok tanya sama-ada di telefon atau blog "apa cer uncleseekers?"

Semalam kami dok sembang sekejap sebelum aku cabut pi ofis ada kerja nak buat. .... ada cerita PANAS bakal menyusul, mesti korang saspen kan ... haha Anyway bukan tentang cerita PANAS dan MELETOP yang sama ..... Nak tau .... tungguuu ....
Reactions:

7 comments:

Anas81 said...

merujuk dari APA, sabtu ni US nak start menulis. x sabar ambo nak tgk pendedahan terbaru. x expect US akan sambung citer pasal sultan tu dlm masa ni. citer lain pun xpe. yg penting, seek the truth!

zelmey said...

Ye betol !

C++ said...

Bhai Zelmey...

Itu gambor US tarak posa ka... hahaha... (sajer jer nyakat)

zelmey said...

itu gambo lama daaaa .... ;)

6803man sarawak said...

Citer kamal nak terjun dari menara dubai ke?hahahaha

zelmey said...

Tu la bro .. dia terjun menara atau lompat menara ....

Ikhwan Wari said...

:-)