Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, June 28, 2012

Burger Bakar Paling Sedap di KL

Burger Bakar Paling Sedap di KL


Cafe 22


https://www.facebook.com/MyCafe22





Sekarang ni di KL popular dengan burger bakar. Aku dengar sampai rasa teringin sangat nak cuba. Tapi beberapa tempat yang aku dah pergi, semua kena tunggu sejam baru dapat. Perh !! Loteh den.

Mujur ada satu Cafe yang jual Burger Bakar di Danau Kota, sebelah Festival City Mall. Dua kali aku dah ke sana bedal burger bakar dia. Sedap wa cakap lu ... Roti burger yang besar, daging yang tulen dgn pelbagai sos yang amat menggiurkan ... haha

* Saya hanya perlu menunggu dalam masa 15 minit sahaja untuk terima pesanan saya. Ini jauh lebih pantas daripada tempat lain yang pernah saya kunjungi.

Beb, gua promote cafe lu ni tau ... haha ... Tapi gua berani promote sebab memang gua tabik spring kat rasa burger lu .. Kalau tak sedap .. kawan tak kawan ... mampos aku tak promote ...

Lagi satu gua puji cafe lu bersih dan menyenangkan. Siap ada reggae concept lagi tuh ... Dan yang paling penting ada jual Minuman Tenaga Rasmi Manchester United yang kaya dengan Vitamin dan Tenaga. Ceh wah ...

Kalau korang tak tau jalan, nah ambik ko nombor telefon taukey dia Mr Din. 017 299 6427.







Reactions:

1 comments:

eyriqazz said...

Kena singgah ni..masih open ke burger ni?