Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 25, 2012

Antara Agama & Hak Asasi

Antara Agama & Hak Asasi



Mak bapak korang kalau nampak hancur hati mereka.



Wahai Ambiga .... Lu mau pertahankan hak asasi manusia atau menghancurkan agama dan akhlak rakyat?

Apa motif?

Siapa suruh?

Aku dah naik meluat la tengok jantan-jantan keleper jalan pegang tangan, dok dalam panggung wayang (couple sit) sambil pegang-pegang tangan. Pi sana, pi sini, pi sinun hampir hari-hari nampak golongan ni. Dulu depa tak berapa nak tunjuk sebab cover line. Sekarang ni bila dah ada manusia yang perjuangkan keinginan songsang depa ni, depa dah jadi berani dan selamba di khalayak ramai dengan pelbagai senario.

Di KL ni rasa-rasa aku ada beberapa club yang jadi tumpuan gay berpesta hampir setiap malam. Takkan pihak berkuasa tak tau kot? .. Awat biaq saja .... Dah lama kan hal ni berlaku .. Ni la jadinya bila ia tak diambil kesah.

Apa nak jadi daaaaa .....






Reactions:

0 comments: