Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, September 9, 2012

BODYGUARD ANWAR ACU PISTOL?

BODYGUARD ANWAR ACU PISTOL?
Apa sudah jadi nih? Ehem ehem .... Bukan main lagi nampak ....

Benarkah Bodyguard Anwar Ibrahim dikatakan mengacukan pistol kepada orang awam?

Di bawah adalah petikan posting dari blog Jiwa Paradox :

SEPERTI AKU JANJIKAN AKU KELUARKAN FOTO PENGAWAL PERIBADI ANWAR IBRAHIM YANG TELAH MENGACUKAN PISTOL KE ARAH AKU PETANG TADI.

CERITA DIA MACAM NI, PETANG TADI MEMANG ADA KUMPULAN PEMUDA DAN BELIA YANG MENUNGGU KEHADIRAN SI PELIWAT TU YANG DIKHABARKAN AKAN DATANG KE KAMPUNG RIM, JASIN, MELAKA.

ANWAR YANG DALAM SIRI JELAJAH MERDEKA SELURUH MALAYSIA NAIK BAS MENYEBARKAN FITNAH DAN PEMBOHONGAN TERHEBAT ADAB INI, TERPAKSA MELALUI KUMPULAN PEMUDA/BELIA INI TERLEBIH DAHULU SEBELUM SAMPAI KE TAPAK CERAMAH.

BILA BAS ANWAR MENGHAMPIRI KUMPULAN PEMUDA INI, TIBA-TIBA TURUN SEORANG LELAKI MELAYU DARI TOYOTA CAMRY NO PLAT WUR 3662 DENGAN MEMBAWA SEPUCUK PISTOL.

LELAKI TU DENGAN GARANGNYA MENJERIT MENGARAHKAN SUPAYA JANGAN DIHALANG BAS ANWAR TAPI TIDAK DIENDAHKAN. DIA PERGI MENGHAMPIRI KUMPULAN PEMUDA/BELIA ITU SAMBIL MENAYANGKAN PISTOL YANG DIPEGANGNYA. Untuk cerita lanjut KLIK SINI
Reactions:

2 comments:

ABU said...

Alamakkkkk lu pun TELINGA KAPANG juga ka bro???

CUBA buka mata luas-luas dan telinga tu korek banyak sket... jgn dgr fitnah fitnah MELAYU UMNO bodo tu bro...

APA RAAAAAA.. binatang tak sama gan manusia bro.. iskkk

zelmey said...

Biar gua TELINGA KAPANG tapi tak bodoh macam lu PAK ABU .. Gua tanya BENARKAH bodyguard Anwar bla bla bla ... awat hang bongok macam mangkuk bro? Porah Cit!