Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, August 2, 2012

Kisah Aku, Uncleseekers & Lain-lain di Lokap

Kisah Aku, Uncleseekers & Lain-lain di Lokap
Aku di luar mahkamah bersama seorang wanita yang juga turut ditangkap untuk membantu siasatan.

Uncleseekers & Adeekseekers

Sepertimana apa yang kami telah dok berbincang, kami semua yang tertangkap akan mengkisahkan senario dari hari pertama ditangkap, di mana ditangkap, bagaimana aku dilayan di dalam lokap dan dilayan oleh anggota dan pegawai polis semasa mereka tangkap aku dan sehingga aku dibebaskan.

Artikel special ini akan disiarkan di blog Uncleseekers dan juga blog saya.

Gua percaya lu orang semua nak tahu bagaimana layanan dan segala-galanya kan? Tapi gua cakap lu .. sewel dan seksa otak aku dok lokap .... Psst.. Ada ke orang seronok dan tak tertekan dok lokap?

Apa pun jangan fikir apa-apa dulu, kosongkan kepala dan minda anda ... nantikan cerita sensasi tidak lama lagi ..

Selamat Berpuasa....

* Anyway, sumpah aku geram dengan mamat-mamat yang tangkap aku di Wangsa Walk hari tu, Ops Ops Ops ! Dah la tempat aku selalu tengok movie dan makan-makan. Ramai orang tengok aku siot ! Relax dulu beb .. Jangan gelojoh dan dok sangka apa-apa .... Tunggu aku habaq mai ....
Reactions:

3 comments:

Anak Kedah said...

assalamualaikum bro,
gua percaya tobat lu malu nak mampus bila polis mai tangkap lu kat public..kehkehkeh

Gua rasa, kisah lu orang ni patut dibukukan or maybe di filemkan sbb jalan cerita dia gua tgk menarik...lagi pun konflik banyak...meletop panggung bro. www.anakkedah.com

C++ said...

Bhai Zelmey...

Kekadang tue.. anggota PDRM nih tak tau nak bezakan cara nak tangkap orang yang dibawah kes 302 Kanun Keseksaan dengan kes OSA/ISA ...

Diorang buat pukul rata jer... siot kan..

zelmey said...

Nak buat mcm mana beb ... kerja depa ... kita ni terpaksa la akur dan beri kerjasama ...