Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 29, 2008

TEAM PSI KINI MILIKI STESEN TV SENDIRI

TEAM PSI KINI MILIKI STESEN TV SENDIRI

TEAM PSI akan melancarkan satu stesen tv dengan nama saluran "99 DEBAR". Ia akan dilancarkan secara rasminya pada tarikh 15 September ini.

Stesen tv yang diberi nama yoonic.tv ini mesti anda miliki, kerana anda boleh menonton tv di mana-mana sahaja anda berada sekiranya anda menggunakan laptop, note book, komputer selain dari kaca television sendiri.

Stesen tv ini bakal menggegarkan tanah air kerana dengan hanya RM9.90 yuran bulanan, anda bakal memiliki hampir 3,000 saluran.

Kepada sesiapa yang berminat untuk meletakkan iklan anda di tv ini, sila hubungi saya zelmey di talian 019-349 6688 / 019-368 2323 atau email- zelmey@hotmail.com

Untuk menonton sendiri, layari http://yoonic.tv

- Anda perlu daftar maklumat anda dengan klik 'Register"
- Download
- Seterusnya enjoy ....!!

Salam hormat dari saya
Zelmey Yusof
Team PSI
Reactions:

7 comments:

rambut pacak said...

sdr Zelmey.
Sy secara peribadi mengucapkan tahniah atas usaha sdr utk menyediakan satu perkhidmatan yg baru yg sy jangka akan meletup bukan shj di Msia malahan ke serata dunia.

Dan kalau ada peluang sy nak juga ambil bahagian dlm perniagaan ini. Utk installation dan service. Boleh buat duit sama2. Pakcik kayolah...

Selamat berjaya..!

zelmey said...

tok masaaloh

Zorro said...

Zelmey,

Tolong link kan blog ni http\\informasimalaysia.blogspot.com

tq

Anonymous said...

sdr.zelmey lama tak jumpa berniaga macammana tak nak kongsike?

zelmey said...

kite ni berniaga kecil-kecilan je ..

Anonymous said...

bila nak buka puasa kat kelab kalau ada berniaga tu biarpun kecil beritahulah

Anonymous said...

Salam,

sALAM zELMEY,

Tolong promosi dan linkan blog www.kaparinfo.wordpress.com. Blog ini saya ujudkan untuk menyiarkan berita dan aktiviti yang dibuat oleh UMNO Bahagian, Pemuda, Wanita dan Puteri UMNO Bahagian Kapar. Terima kasih.

KHAIRUL ANUAR SAIMUN