Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, January 21, 2009

TAHNIAH DI ATAS KEJAYAAN HDK RESOURCES

TAHNIAH DI ATAS KEJAYAAN HDK RESOURCES

Tahniah kepada HDK Resources yang telah melaksanakan projek lintah.

Kami akan sentiasa mendoakan projek anda akan berjalan dengan lancar dan berkembang dengan lebih besar dan pesat.

Sememangnya integriti yang diamalkan oleh syarikat ini membuktikan setiap apa jua bentuk perniagaan yang hendak kita jalankan penting untuk dilaksanakan dengan profesional dan berintegriti.

Ini akan menjadikanya contoh kepada pengusaha-pengusaha pertanian dan penternakan bagi syarikat-syarikat yang lain.

PEMBETULAN !!

Berkaitan maklumat yang terawal mengenai :-

- Dana RM5 juta
- Modal awal RM10,000
- Bayaran balik RM200 sebulan
- Perkongsian keuntungan
- Projek usahasama dengan penanaman rumpai laut

Maklumat di atas adalah satu kesilapan dan salah info. Untuk keterangan lanjut sila berhubung dengan pihak terbabit. Saya tidak terlibat, hanya sekadar mempromosikan sahaja dan saya juga telah mendapat 'wrong info'.

Harap maklum.
Reactions:

6 comments:

Azman Kapar said...

Saya amat berminat .. tapi saya takde payslip .. macam mana?

RAMBUT PACAK said...

LAMA TAK BUKA BLOG NI, RUPANYA ADA 'LOMBONG EMAS' SEKARANG. PELUANG YANG BAGUS, AKUPUN NAK CUBA.. KAWAN-KAWAN YG LAIN JGN TAK CUBA PULA.

Anonymous said...

Salam . mi .. aku dulu dah join projek ni .. memang aku dapat dividen yg dijanjikan ..

Tapi kalau aku nak join pakage loan yang baru ni boleh ke?

Esok gua call lu beb ....

zelmey said...

Boleh .. tiada masalah ... call me

Rashidi Kepala Batas said...

Syabas juga saya ucapkan .. saya pernah mencuba projek lintah ini tetapi gagal.

Didapati berpunca dari teknik penternakan dan penjagaan yang tidak bersistematik.

Bagaimana sekiranya saya berminat untuk mendapat tunjuk ajar serta bimbingan dari syarikat ini?

Adakah projek ini selamat?

Adakah ada badan-badan tertentu yang terlibat sama dengan projek ini?

Anonymous said...

Saya nak tanya dgn en. Zelmey,
Betul ke investor dapat pulangannyer seperti yg di janjikan? Ada kemungkinan tak pihak HDK tidak dapat membayar mengikut jadual yg di tetapkan? may be disbbkn oleh kemarau ke.. kes tak bole jual lintah ke...
Apa kaitan u dgn HDK ni?