Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, November 22, 2012

Benar ! Logo Zionist Wujud Pada Laptop & Komputer Anda

Benar ! Logo Zionist Wujud Pada Laptop & Komputer Anda


Sekadar sharing.  Pada setiap komputer kita tanpa disedari ada logo zionist.  Kalau anda tidak percaya sila buka sendiri dan lihat.  Aku tak la terperanjat beruk bila nampak benda ni.  Dah kebanyakkan produk dalam dunia ni dari kepala hotak depa.  Cuma aku 'delete' je gambar seperti simbol di bawah.  Ia merupakan simbol zionist dan sembahyangnya. 





Kehilangan bumi Palestin dengan rampasan dari Israel 

Kekejaman Rejim Zionist yang tiada penghujung.

PM Mesir bersama kanak-kanak yang terkorban


Puak jahanam Israel ini memang tak akan selesai atau berhenti membunuh kanak-kanak Palestin.  Ini dah berlarutan terlalu lama.  Penderitaan Palestin ibarat tiada kesudahan.  Pelbagai usaha dan jalan dibuat untuk menghenti kemelut ini, akan tetapi tiada jalan penyelesaian ditemui.  Bagi aku dah memang termaktub di dalam jiwa dan roh yahudi ini untuk menghapuskan Palestin dan memecahkan Islam untuk terus menakluki dunia tidak kira dari sudut kuasa ekonomi mahupun politik.





Tidak hairan kenapa rejim zionis tergamak membunuh kanak-kanak.  Kerana sememangnya mereka mahu menghapuskan generasi Palestin.  Sebagai bukti kita boleh lihat dari foto di atas yang menunjukkan peta kehilangan bumi Palestin.  Antara penyumbang keruntuhan Palestin juga berpunca dari talibarut yang memberi pelbagai maklumat rahsia dan dalaman Palestin dan Hamas kepada Israel.  Dan talibarut ini dari puak Palestin sendiri.



Amaran oleh Mesir dan juga Iran terhadap Israel.  Adakah benar-benar amaran yang menggoyangkan Israel atau acah-acah saja?  Adakah Israel mempedulikan amaran dan kutukan di seluruh dunia ini?  

Hanya Allah sahaja yang tahu rahsiaNYA.  Dan hanya kepada Allah kami semua meminta pertolongan.  Tolonglah mereka ini ya Allah.

Reactions:

3 comments:

eltoro said...

cemana cara nak delete aku dah jumpa menda tu tapi x tau nak delete tu

Anonymous said...

dlete je mcm biasa...right click pilih delete, @ select pada pic then tekan delete kat keyboard

Anonymous said...

Adoyai... tu bukan pada semua komputer la. Hanya pada komputer yang pakai windows/miscrosoft office je. Yang pergi sokong diorang (dengan menggunakan produk microsoft) tu apasal?