Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, May 6, 2011

80% Perniagaan Di Malaysia Tidak Memiliki Website


80% Perniagaan Di Malaysia Tidak Memiliki Website

Sepanjang enam bulan saya membuat 'survey' kepada para pemilik perniagaan di Malaysia, didapati hampir kesemua yang saya temui tidak mempunyai laman web. Statistik ini agak mengejutkan saya, bagaimana negara Malaysia yang serba moden dengan prasana kemudahan internet seperti unifi, broadband dan sebagainya, masih terlalu besar jumlah syarikat-syarikat tidak memiliki website untuk memperkenalkan perkhidmatan dan perniagaannya.

Sedangkan telah terbukti dengna memiliki laman web bagi perniagaan masing-masing mampu meningkatkan jualan. Dari maklumat yang saya perolehi pula, mereka lebih gemar menggunakan facebook untuk berhibur bersama rakan kenalan. Alangkah bagus jika waktu yang diluangkan semasa melayari facebook dapat mereka mempromosikan laman web perniagaannya.

Sehubungan dengan itu, sebuah syarikat pengiklanan di Malaysia menawarkan perkhidmatan untuk memiliki website dengan harga yang sangat rendah yang juga memiliki 'marketing tools' seperti sms blaster, email blaster dan online shopping system. Syarikat ini juga menawarkan iklan di laman web http://cashads.net selama SETAHUN secara PERCUMA.

Dengan sistem serta kemudahan yang disediakan oleh CashAds, jualan dan keuntungan syarikat pasti meningkat.

Untuk maklumat seterusnya tentang laman web tersebut sila layari http://cashads.net
Reactions:

0 comments: